неділя, 28 січня 2018 р.

Віртуальні екскурсії

Віртуальні екскурсії

Результат пошуку зображень за запитом "анімаційні картинки віртуальні екскурсії"

Бракує грошей, часу, можливостей? Все одно зараз поступ прогресу дає змогу кожному, хто цінує прекрасне, побачити його. Для цього і створені віртуальні екскурсії музеями світу і навіть українські там теж є в переліку. Тож хочеш побачити красу і мистецтво - вмикай комп'ютер і дивись, не виходячи з дому)
ВЕБ-ПУТІВНИК МУЗЕЯМИ УКРАЇНИ, РОСІЇ, СВІТУ З ОПИСОМ МОЖЛИВОСТЕЙ ТА ЕКСПОНАТІВ МУЗЕЮ - не полінуйтесь полистати його сторіночки
УКРАЇНА



Картинки по запросу МУЗЕЙ ВОЛИНСЬКОЇ ІКОНИ     МУЗЕЙ ВОЛИНСЬКОЇ ІКОНИ

   Картинки по запросу музей лесі українки в колодяжному   МУЗЕЙ ЛЕСІ УКРАЇНКИ В КОЛОДЯЖНОМУ


     Картинки по запросу ВОЛИНСЬКИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ    ВОЛИНСЬКИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ


National History Museum of Ukraine.jpg                                                       
                                                         




НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЗЕЙ ІСТОРІЇ УКРАЇНИ


 

Музей старожитностей і мистецтв.pngНАЦІОНАЛЬНИЙ ХУДОЖНІЙ МУЗЕЙ УКРАЇНИ


Image НАЦІОНАЛЬНИЙ МУЗЕЙ НАРОДНОЇ АРХІТЕКТУРИ ТА      
                                                           ПОБУТУ УКРАЇНИ

 Дніпропетровський краєзнавчий музей - Катеринославщина
Львівський музей "Тюрма на Лонцького"
Екскурсія Острозьким замком
Екскурсія Цитаделлю Батуринської фортеці 
Музей-садиба Котляревського в  Полтаві 
Музей Прадавня Араття - Трипілля 
Екскурсія Національним військово-історичним музеєм
Заповідник "Поле Полтавської битви" 
Музей грошей НБУ 
Національний музей Тараса Шевченка 
Музей Гетьманства

КИЇВ - вулицями міста
 
СВІТ  

 
Віртуальний музей Ермітажу дозволить вам відвідати одну з найбільших експозицій, розташованої в більш ніж 350 залах. Цифрова колекція музею дозволить вам розглянути зображення експонатів Державного Ермітажу з високою роздільною здатністю.
Не встаючи з крісла ви також зможете відвідати і Кремль. Віртуальний музей Кремля надасть вам навіть особистого гіда — відомого актора Олексія Баталова, голосом якого озвучена програма. А крім відвідування самого кремля ви зможете розглянути і весь Кремль зовні: на сайті представлені чудові види на Кремль з різних точок.
Екскурсія по Луврі злегка нагадує комп'ютерну 3D-гру. Ваш персонаж буде переміщатися по залах віртуального музею і може отримувати повноцінну інформацію про всі предмети музею. І природно, деякі полотна доступні в дуже високій роздільній здатності.
У багатьох голлівудських бойовиках миготить надбання США і притулок американських президентів — Білий дім. Але мало хто знав, що у цієї будови є свій музей, звичайно, в інтернеті. Віртуальний музей Білого дому дозволить вам  побачити фотографії інтер'єрів, опис всіх приміщень, а також 3D-зображення Овального кабінету.
Віртуальний Британський музей хороший ще й тим, що навіть з повільним інтернетом ви зможете відвідати зали Єгипту, Японії, Латинської Америки, Азії та Європи. Причому вам навіть не потрібно знати англійську мову щоб розібратися в навігації сайту — він має російський переклад.
Цікавитеся як виробляють фільми, яким обладнанням користувалися в 50-ті роки і як відбувалася еволюція кінокамери? Тоді вам потрібно відвідати Нью-Йоркський Музей рухомих зображень. Це один з найвідоміших музеїв, приголомшливо оформлені зали по періодах і країнам — від Голлівуду до радянського кіно.
Якщо вас цікавить більше розвиток вітчизняної радіо-і телетехніки, то не пропустіть віртуальний музей Радіо і телебачення. Його найцікавіші фонди, у створенні яких брали участь Державний архів РФ, Держтелерадіофонд РФ, ІТАР-ТАСС, Російський державний архів кіно-фотодокументів, не змусять нудьгувати нікого.
Найбільш відома музейна експозиція в світі — воскові фігури Мадам Тюссо, побачити яку ви зможете у віртуальному музеї Мадам Тюссо. Після входу відразу потрапляємо в 3D простір музею. Для екскурсії потрібно тільки швидкість Інтернету і робоча миша — музей використовує для роботи Flash.

Немає коментарів:

Дописати коментар